Kruimelspoor

Home > Links

Links

Op internet is veel informatie te vinden over vrijwilligerswerk. Je moet het alleen wel weten te vinden. Daarom hebben wij voor u een selectie gemaakt van interessante websites over vrijwilligerswerk. Hebt u een goede tip? Geef hem aan ons door!


www.vrijwilligerswerk.nl
Op deze website staat een grote hoeveelheid informatie over vrijwilligerswerk. Er staat actuele informatie op over wet- en regelgeving, vrijwilligersbeleid, rechten en plichten van vrijwilligers en heel veel nieuws! Deze website wordt dagelijks bijgewerkt door professionals.

www.nov.nl
Dit is de website van de Nederlandse Organisatie voor Vrijwilligerswerk. Deze organisatie behartigt de belangen van vrijwilligers. Ruim vier miljoen mensen in Nederland doen vrijwilligerswerk. Wie zich vrijwillig inzet, verdient professionele aandacht en ondersteuning. Daarvoor zorgt Vereniging NOV.

www.movisie.nl
Movisie is hét kenniscentrum en adviesbureau op het gebied van vrijwillige inzet. Het stimuleert, vernieuwt en versterkt vrijwillige inzet in Nederland. Movisie verricht wetenschappelijk onderzoek, verzorgt promotie en trainingen en organiseert evenementen. De website geeft een uitgebreid beeld van projecten, activiteiten en werkterreinen van Movisie.

 

Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet                          Openingstijden
Bezoekadres: Markt 1                                                       Op dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen van 9.00-12.30 uur
8071 GJ  NUNSPEET                                                         zijn de medewerkers van het servicepunt aanwezig om u te helpen bij
Telefoonnummer: (0341) 25 92 55                                    het zoeken naar passend vrijwilligerswerk.
E-mail: servicepuntvrijwilligers@nunspeet.nl                   De co√∂rdinator is op dinsdag tot en met donderdag aanwezig.

                
                                          
 

Vrijwilligers Nunspeet